Passa al contingut principal

LES FALLES DE CULLERA CELEBREN EL MIG ANY FALLER


Redacció - 03.10.2019




El proppassat 21 de setembre es va celebrar el Mig any faller de Cullera. Les 15 comissions s’aplegaren al Pàrquing Enrique Chulio per conmemorar que sols resten sis mesos per a tindre les falles plantades en els carrers de la ciutat.
L’esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de la regidoria de falles de l’Ajuntament de Cullera, es va desenvolupar en un ambient d’entranyable amistat i germanor fallera “encara que cadascú agrana cap a la seua i sempre pensa que és la millor”,  com assenyalaven algun faller a l’Expressió.


Una de les novetats va ser que hi va haver un punt violeta durant la nit, amb la intenció de sensibilitzar, informar i ajudar a víctimes d’agressió sexista.

Al Mig any faller de Cullera van estar també les representants de les falles de Sueca i la seua Junta Local, mostrant les bones relacions existents entre ambdues entitats.
En aquesta cita obligada en el calendari faller no van faltar la xaranga, la torrada popular, el castell de focs artificials i la discomòbil oberta a tot el poble.